Klick! Borta..

Satt precis och slöläste nätbilagan av Aftonjiddret, och kom över lite goda nyheter – för en gångs skull!

En gång i veckan tycker Jiddrets högsta boss att han bör visa lite välvilja i all den skit han medverkar till att sprida, och svara på antagonisternas frågor. Om än på ett avvärjande och slå på fingrarna – sätt.
Den här veckan avslöjade han sig dock:

För jag kan inte tolka det på annat sätt än att han tänker ta sitt ansvar och lägga ned sveriges genom historiens – mest onödiga alster: Klick! – bilagan.

Äntligen slipper vi bevittna alla ”kända” människor, smygfotograferade på stranden, i båten, i bilen eller precis då de ska ta en tugga av en måltid på restaurangen, med den oerhört intelligenta undertexten: ”De gör precis som vi: De slaffsar då de äter!”.

Thank u Anders!

//S – Man

Annonser

5 responses to “Klick! Borta..

  1. haha, Klick! som gått om alla de andra kändistidningarna som baseras på paparazzisfoton. I love the dubbelmoral. Ha en skön söndag snubben!

  2. De borde ha lagt ner för länge sen. Jag kan för allt i världen inte förstå hur någon köper tidningen frivilligt…? Eller klickar in sig på nätupplagan för den delen heller.

  3. Klick orkar jag inte ens läsa, men lille Anders kolumn försöker jag orka med….. Bara för att se hur han försöker slingra sig undan och försvara skiten han är ansvarig för….. Han är såå arrogant!! Tragiskt att båda landets kvällstidningar har blivit så dåliga..

  4. Jag blir glad varje gång vi inte har sålt slut på skiten…

  5. …och tydligen finns det en stående regel, som alla verkar respektera, att ingen får publicera bilder på drottning Silvia när hon äter.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s