MTV VMA 2007…

Lider av svårartad insomnia, sitter därför och gluttar på MTV Video Music Awards från Vegas.

Timberlake fick som väntat priset för årets manliga artist och Rihanna’s Umbrella blev vald till årets låt. Men det mest häpnadsväckande är att Britney Spears är ”tillbaka”.

Förvåningen som gick genom media, då hennes nya singel Gimme More ”läckte ut”, var så intensiv att den gick att ta på. Att Britney är ”tillbaka” är enbart för att media VILL att hon ska vara tillbaka, för låten i sig håller, men är inte sensationell på något sätt, och Britney själv har en BRA bit kvar till… toppformen. Hon har absolut inte kommit i form efter sina Year Off.
Hennes uppträdande inatt var bland det stelaste som skådats på mycket mycket länge.

(Eftersom WordPress redan tagit bort videon för mig, går det att kolla på uppträdandet –>HÄR<– istället.)

I musikbranchen finns det ju tyvärr inget som heter; klart att man har rätt att vara lite rund och go efter att ha fött två barn. Är man inte iform fortsomfan så är det pretty kört! Det är helt andra spelregler i den världen mot vad det är i det verkliga livet.

Artisterna är ju de perfekta – de vi ser upp mot och strävar efter att likna.

Media behöver Britney. De är beroende av henne. Det finns ingen motsvarighet i hela världen vad gäller att leverera mediautrymme, som Britney.

Bäst på MTV VMA: Timberlakes återkommande uppmaning till MTV, att de skulle börja visa musikvideos och inte jiddra med en massa South Park och sån dynga.

Applåder för det!

I want my MTV – BACK!

Ciao

//S – Man
Part of the MTV generation

Andra bloggar om: , ,

Annonser

4 responses to “MTV VMA 2007…

 1. Tyvärr så tror jag att regeln att alltid vara slimmad och i form spiller över till irl. Tror att många tjejer påverkas att försöka uppnå ett retuscherat ideal.
  Citerar Ernie: ”Man kan aldrig vara för smal, för rik eller äga för många brödrostar”.

 2. Risky–> Naturligtvis spiller idealen över till irl. Det är ju tanken bakom allt, det är ju det hela nöjesindustrin bygger på.
  Man skapar ett beroende, en illusion som man sedan säljer på kreti och pleti.
  Det perfekta – de vi ser upp mot och strävar efter att efterlikna.

  Det är en sjuk branch, men så är även världen i stort..

 3. Tjejen verkar inte riktigt kry även om man bortser från framträdandet på vma. Hon har fött 2 barn på ganska kort tid och haft värsta psykbrytet. Hon kanske tog sig lite väl mycket vatten över huvudet… Annars såg hon rätt så normal ut = inte anorektiskt smal.

 4. Linda–> Nu är väl musikbranchen kanske inte den arbetsplats som är mest känd för att ha ett anorektiskt ideal framför musikalisk begåvning.
  Britney har aldrig varit pinnsmal, har alltid haft lite babyhull, men hon kanske borde ha kört lite smidighetsträning innan hon bestämde sig för att ställa upp på MTV VMA 2007! Och lära sig texten utantill…

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s