Det är slut med det nu…

crazy-guy.jpgSablarns vad trött i kroppen jag är! Ryggen känner jag inte ens. Helgens spelningar var som ett enda långt träningspass, där jag själv styrde över tempot, men inte hade vett nog att hålla det kring sydstats R&B (70 BPM(zzzzz)).
Jag måste någongång fatta att jag inte är 20-år längre, och genast sluta upp med att hoppa och fjanta och fjolla omkring i DJ-båset, där jag ju ska jobba och vara serös. Det får vara slut med det nu. Ser bergis bara löjligt ut oxå för den delen.

Nä, från och med nu är det ett strikt ergonomiskt tänk som måste in i min sönderdecibellade hjärna. En pall att sitta på i DJbåset och inget jääla ”se go & glad ut” är nog det enda som gäller om jag inte ska gå sönder helt.

Folk kan ju dessutom få för sig att jag verkligen är glad och trevlig och en spellevink – på riktigt, och det funkar ju inte.

Får helt enkelt börja sola anti-solarium (sånt man blir grå i), klä mig i randig tapet och Foppatofflor, enbart spela Ulf Lundell och öva in några skräckinjagande grimaser tills nästa veckas dunka-dunka sessioner. För det tar ju oerhört på en att alltid vara så tillmötesgående och social hela tiden – tid som banne mig kan användas till vettigare saker… som att ligga hemma och pilla sig i vecket och käka muffins.

Klockan har precis passerat elva på söndagsförmiddagen. Giget på Valand slutade 05, så dagen har varit oerhört lång, helgen ännu längre. Ska dock inte klaga, jag är ju frisk trots allt.

Nu lämnar jag insomfan och tänker sova tills på måndag, då jag ska glo på Hockey; Frölunda – Luleå på PPV.

Ciao

//S – Man

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , , ,

Annonser

3 responses to “Det är slut med det nu…

  1. Nä, glada sociala prickar vill vi inte ha. Ner med mungiporna nu, Snubben! 😉

  2. Klart du ska fjanta och fjolla runt i båset! Det ser INTE löjligt ut! Hur jävla löjligt skulle det inte se ut om du var klädd i tapet och satt på en pall och spelade!?!? Nää, kom igen! Du orkar! =D Sov gott!!

  3. Härligt att du bloggar lite mer igen. Det var ju urtrist när du tog paus.

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s