Match #5…

Match nummer fem i Stanley Cup slutspelet. Detroit Red Wings har varit totalt överlägsna i år och ingen hade väl tänkt annat än att de skulle ta hem det inatt, nu när de hade slagläge på hemmaplan, och allt. Eftersom det är hela sju (7) svenskar med i laget, så vore det ju lite lattjo om de kunde få ta hem det, av rent patriotiska skäl. Även om jag egentligen håller på Foppa’s Colorado Avalanche.

Matchen började klockan 02:00 och slutade inte förens strax efter 07:00. Så man är bra mjölig i hjärnan idag.

Det visade sig bli en riktig klassiker, en match som innehöll precis allt. Pittsburgh Penguins tog välförtjänt ledningen med 2-0 innan Red Wings hade skakat av sig den värsta nervositeten.
Det stod 3-4 till Detroit när 33 sekunder återstod av ordinarie matchtid, då fick Pittsburgh in kvitteringen. Efter det behövdes det hela tre förlängningsperioder innan Pittsburgh till slut kunde stå som segrare.

Ny match på torsdag natt igen. Den här gången får Detroit vinna The Cup på bortaplan istället eftersom Pittsburgh var ofina nog att förstöra festen för dem på hemmaplan. Helst får Pittsburgh gärna vinna på sin hemmaplan och DFetroit ta hem hela klabbet på SIN hemmaplan i en sjunde och avgörande match, men det vet jag inte om jag riktigt har nerver till. Glasskonsumtionen går upp med 200% under match, något som hon nere på Slevven verkar ha uppmärksammat.

Nu: ut och kräkas på det hemska vädret, för visst är det jobbigt med sol & värme? Ska det inte hellre vara mera lagom lixom..

Ciao

//S – Man

Läs även andra bloggares åsikter om , , , , ,

Annonser

2 responses to “Match #5…

  1. 3-2 till Detroit stod det innan Pitssburgh kvitterade. 😉 *petig*

  2. Micke—> Den petiga fa…. Visst var det så! ja, du ser ju hur jetlaggad i hjärnan man blir av tidsskillnaden… 😀

Kommentera

Vänligen logga in med någon av dessa metoder för att lägga till din kommentar:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s