Om Snubben

Det här är historien om Snubben – en väluppfostrad men smått galen snubbe, ursprungligen från 08-land – och hans resa genom livet.

Allting började i Malmö för några år sedan; Snubben kämpade med att få ihop vardagliga ting såsom att koka ägg på spisen, och den smått kaotiska flytten upp till 031-land.

För bara ett litet tag sedan drev han Tjårren ihop med SnubbeBrossan. Tjårren var en liten liten servicebutik i The Hålan – en liiiiiten liiiiiten socken strax utanför en liiiiten liiiiten liiiiiiiiiiiten ort någonstans i västsverige.

Snubben har nu förflyttat sig in till den stOOra staden – Göttlaännaborg, eller 031-land, där han numera arbetar som välbetald DJ. Vad många inte vet är att Snubben har ett utmärkt taktsinne, är grym på skridskor, är en riktig rackare på att äta glass samt att han kan dricka en hel liter mjölk – bara sådär.

De enda gångerna Snubben tappar alla koncept är när han stöter på snygga fruntimmer som luktar riktigt riktigt gott. Men det är något han jobbar på… med högst varierande resultat.

Välkommen till Snubben och hans värld!

12 svar till “Om Snubben

  1. Vilken…..man 😉

  2. Den lilla lilla tomten, i den lilla lilla tjårren, i den lilla lilla hålan, utanför den lilla lilla orten.
    Hohoho!

  3. Var har du varit i hela mitt liv?! (Undertecknad tog pallplats i floskel VM nyligen;-))

  4. Aja–> Jag vet inte… på resande fot, kanske? 😉

    Grattis till pallplatsen 😀

  5. Du glömde skriva att du är snyggast i stan också (The Hålan eller Gbg, du får välja), är världsbäst på att äta glass, och kan joddla. Eller?

  6. Och en annan inser att man har hängt med från allra, allra första början.

    Eftersom jag minns mycket tydligt hur högt jag garvade åt dina ägg-koknings-misstag…

    Japp, jag är en riktigt bra kompis, jag. Gammal och bra.

  7. Spännande blogg. ser att om man gillar min blogg så gillar man även din.
    interesting.
    xoxo
    Guggu

  8. Hej! Hittade till din sajt genom knuff.se, som påstod att du är en av de bloggar som oftast taggar dina inlägg med ”sushi”. Vet inte hur rättvisande det är, men tänkte då ändå passa på att tipsa om en sajt som jag precis gjort klart: http://www.sushikartan.se. Kanske kan vara lite vägledning. Vem vet. Hej! /Ted

  9. Hej Snubbis! Längee seen jag var här! Snygg blogg!
    Kram K

  10. du verkar gullig, är du söt på riktigt?

  11. Till Sussi: han är inte bara söt. han är även rolig, inte… inter… intell… öh… interiktigt klok, intressant, intelligent och härlig. Bit honom!

  12. Hej!
    Har läst din blogg med nöje. Tänker fortsätta läsa den..barasåduvet 🙂
    // Anette

Lämna en kommentar